Garantie, retouren en service

Jouw type toner of cartridge in 3 stappen!

Hoe lang heb ik de tijd om mijn koop ongedaan te maken?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@inktplace.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe werkt het retour sturen (van een deel) van de bestelling?

Wanneer u (een deel van) de bestelling retour wenst te sturen kunt u deze aanmelden via ons retourportaal of door een mail te sturen naar de klantenservice. Indien de retourzending is aangemeld ontvangen wij een notificatie en zal de klantenservice de retourzending goed- of afkeuren.

Vergoeden jullie de retour kosten?

 

Wij bieden u de mogelijkheid om de retourzending via ons eigen systeem aan te melden. Het voordeel hiervan is dat wij als service dan met u meedelen in de kosten voor de retourzending. Wij zorgen ervoor dat wij u te allen tijde minstens één mogelijkheid bieden om het pakket onder de €5,95 te kunnen retourneren.

Wat is de status van mijn bestelling?

Raadpleeg de track & trace om te controleren of het pakket al op het retouradres is gearriveerd. Indien dit zo is, zult u spoedig een terugbetaling ontvangen.

Kan ik een bestelling omruilen?

Indien u het verkeerde product heeft besteld, dan kunt u uw bestelling aanmelden voor retour via onze klantenservice. U kunt dan tevens direct zelf het juiste product in bestelling zetten. Wanneer u hulp nodig heeft bij de keuze voor het juiste product kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Heb ik garantie op mijn producten? Zo ja, hoe lang?

Vanzelfsprekend zit er garantie op de producten. Het garantietermijn wordt gecommuniceerd op de product pagina en de factuur van uw bestelling. Standaard bedraagt de garantie 2 jaar.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Dit is uw factuur of bestelbevestiging

Hoe zijn jullie te bereiken?

Wij zijn een pure online speler. Voorlopig zijn wij daarom per e-mail, telefonisch en via de chat te bereiken.